Her hafta cuma akşamları Show TV'de izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti, 20. bölümü ile dün akşam yine reytinglerde zirvedeki yerini kaptırmadı. Özellikle de Nursema'nın ailesine her şeyi anlattığı sahne sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya kullanıcıları Nursema'nın o sahnesini Sadakatsiz dizisinde Asya'nın bir sahnesine benzeterek "Asyalar ölmez, şekil değiştirir" yorumunu yaptı.

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA'NIN O SAHNESİ GÜNDEM OLDU!

Nursema, zorla evlendirilmesinin ardından evlendirildiği kişi tarafından camdan aşağı atılmıştı. Lakin bu durumu ailesine anlatmaması için tehdit edilmişti. Başka birine aşık olan Nursema'nın babasının arkadaşının oğlu ile zorla nikah masasına oturtulması izleyenlerde şok etkisi yaratmıştı. Bunun üzerine Nursema'nın camdana tılması da sosyal medya gündeminde uzun süre yer almıştı.

Dün akşam yayınlanan bölümde Nursema'nın yargı dağıtıp intikamını aldığı sahne de gündeme bomba gibi düştü. Fragmanın yayınlanmasının ardından merakla beklenen sahnede ortalığı dağıtan Nursema, annesi ve babasını resmen reddetti. Pembe'nin tansiyonunun fırladığı, Fatih'in İbrahim'e daldığı olay yerini "Şimdi hepiniz birbirinizi yiyin!" diyerek terkeden Nursema resmen izleyicinin duygularına tercüman oldu.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

NUR3-1NUR-1