SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer almakta. 

Son bölümü ile 28 Nisan akşamı ilzeyici karşısına çıkan diziyi izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler son bölüm izleme linkini aratıyor. Biz de haberimizde Kızılcık Şerbeti 23. bölüm izleme linki paylaştık. Kızılcık Şerbeti 23. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti 23. bölüm FULL izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Kızılcık Şerbeti 23. bölüm izlemek için aşağıdaki videoya tıklayınız.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 23. Bölümünde: Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir. Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır.

Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir. Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır.

Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır. Sahtekarların ağına düşün Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.

Haber Merkezi