Kızıl Goncalar dizisinin yeni tanıtımında yer alan Didem İnselel merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Kızıl Goncalar Savcı Evren kimdir? Didem İnselel kimdir? Didem İnselel kaç yaşında, nereli? Didem İnselel ne mezunu? Didem İnselel'in eşi kimdir? Didem İnselel hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı'' sorularınıa aratıyor. Peki, Kızıl Goncalar Savcı Evren kimdir? Didem İnselel kimdir? Didem İnselel kaç yaşında, nereli? Didem İnselel ne mezunu? Didem İnselel'in eşi kimdir? Didem İnselel hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Didem İnselel

Kızıl Goncalar Savcı Evren kimdir?

Kızıl Goncalar dizisinde Savcı Evren karakterine Didem İnselel hayat verecek. Savcı Evren, Fani tarikatını inceleyecek ve Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu) ile Zeynep’in (Mina Demirtaş) birlikteliğini sorgulayacak. 

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kimdir? CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kimdir?

Didem Dizileri

Didem İnselel kimdir?

Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kanal D'de yayımlanan Kavak Yelleri (2007) dizisinde "Gönül Kara" adlı karakteri canlandırmıştır. Dizide, insanlara yardım etmesi ama yanlış anlaşılması sonucunda sürekli okulunu değiştiren bir öğretmeni canlandırmaktadır. İzmir Urla'da öğretmenlik yapmaya başladığı okulda, öğrencisi Efe (Dağhan Külegeç) ve Efe'nin abisi Metin (Ferit Aktuğ) Gönül'e âşık olur.

1999 yılında Melodi programında sunuculuk yaptı. Camdan Papuçlar (atv), 29-30 (Show TV), Sahte Prenses (Show TV) dizilerinde, reklam filmlerinde ve kısa filmde oynamıştır.

Ayrıca Kanal D'de Fatih Portakal ile birlikte Ne Yapmalı? adlı programı sunmuştur. Bundan sonra tiyatro hayatına devam edeceğini bildirdi. TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev adlı dizide "İnci" karakterini canlandırdı.

Güneşi Beklerken adlı dizide de kendini ekranlarda gösterdi ve O Hayat Benim adlı dizide rol almıştır.

Didem Eşi

Didem İnselel'in eşi kimdir?

Didem İnselel'in evli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Didem İnselel Kimdir

Didem İnselel dizileri ve filmleri

Serseri Aşıklar                       

Camdan Papuçlar                  

29-30  

Sahte Prenses             

Kavak Yelleri

Kahramanlar  

Sen de Gitme 

6 Mantı

Böyle Bitmesin                      

Güneşi Beklerken                  

Beni Böyle Sev

O Hayat Benim          

Arkadaşlar İyidir

Dayan Yüreğim         

İstanbullu Gelin

Aşk Ağlatır                

Bir Annenin Günahı              

Akıncı Aylin  

Kasaba Doktoru        

Dönence        

Kızıl Goncalar

Kaynak: Haber Merkezi