Kısmetse Olur programının eski yarışmacıMelis Buse Betkayan, özel hayatı ile gündeme geldi. Melis Buse Betkayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda sevgilisi tarafından evininin basılıp darp edildiğini söyledi. Serbest Hoca olarak bilinen Reşit Bozdağ isimli fenomen ile birlikteliğini sonlandırdığını da dile getiren Betkayan yaşadığı şiddeti açık açık paylaştı.

Betkayan'ın Instagram sayfası üzerinden yayınladığı açıklaması ise şu şekilde;

"RB isimli şahıs ile yollarımı ayırdığımı bugün duyurmuştum. O yazıyı paylaştıktan sonra evimi basıp beni darp etti. Telefonumu alıp gitti polis yardımıyla telefonumu geri aldım. Herkesi takipten çıkmış bazı kişileri de engellemiş. Hem ınstagramda hemde tiktok hesabımdan size anlatmak istediğim çok şey vara ama sessizliği seçiyorum. Kendisiyle hukuki sürecim başlamıştır."

ML

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Yaşadığı şiddeti açık açık gösteren ünlü fenomen 'Bu sadece kulağım vücudumu gösteremeyeceğim için sadece bunu paylaşırım' yazarak kulağından aldığı darbeyi yayınladı.

MBB

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Melis Buse Betkayan 27 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Melis Buse Betkayan iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor. Melis Buse Betkayan daha önce Bana Her Şey Yakışır adlı yarışmada yarışmıştı. 

Doğum tarihi: (02.03.1992)

Boyu: 1.74 m

Kilosu: 54 kg

Burcu: Balık

Göz Rengi: Kahverengi

Eğitim: Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü

Doğum Yeri: İstanbul.

Haber Merkezi