Yeni dizi Kirli Sepetinin 1.bölümü yayınlandı ve Murat karakteri çok merak edildi. Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Kirli Sepeti Murat kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında, nereli? " soruları aratılıyor. Peki,Kirli Sepeti Murat kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler...

Murat
HALİL İBRAHİM CEYHAN

Murat işine ve ailesine önem veren düzgün bir adamdır. İşi gereği evde çok zaman geçiremese de kızı Nil’e vakit ayırmaya her zaman özen gösterir. Aynı özeni karısı, Aylin’e karşı göstermez. Kimseye önyargıyla yaklaşmayan adil bir adam olması bir süre sonra Medine’nin söylediği yalan yüzünden Murat’a karşı kendini iyice kötü hissetmesine sebep olacaktır. Murat, Medine’yi bir çalışan olarak küçük görmez, her zaman iyi davranır.

HALİL İBRAHİM CEYHAN

Halil İbrahim Ceyhan, 1986 doğumlu bir Türk sanatçıdır. İstanbul'da doğmuş ve 1.80 metre boyunda, 76 kilo ağırlığındadır. Kariyeri oldukça çok yönlüdür ve müzik, moda, ve oyunculuk alanlarında faaliyet göstermektedir.

2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında derece yapmıştır. Müzik kariyerine de atılan Ceyhan, "Kaybettim" adlı ilk single'ını piyasaya sürmüştür. Ayrıca, Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan gibi tanınmış sanatçılara şarkı sözleri yazmıştır.

Ahmet Yiğit Yıldırım kimdir? Ahmet Yiğit Yıldırım kimdir?

HALİL İBRAHİM CEYHAN2

2019 yılında "Kendini Bana Bırak" isimli single'ı büyük ilgi görmüş ve YouTube'da 2 milyon dinlenme sayısına ulaşmıştır. Ayrıca 2019'da "Hemen Döneriz" adlı bir sinema filminde oyunculuk yapmıştır. Ceyhan, "Emanet" adlı Kanal 7 dizisinde Yaman karakterini canlandırmış ve bu rolüyle büyük bir kitle tarafından tanınır hale gelmiştir.

Kirli Sepetindeki Murat rolü ile beğeni kazanmıştır.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş