FOX TV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Kirli Sepeti dizisi tüm hızıyla sürüyor. Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı dram türündeki dizi gündemden düşmüyor.  Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı dizi, konusuyla izleyicileri büyülüyor. Dizinin son bölümünü kaçıranlar 2. bölümü izlemek için araştırma yapıyor. İşte, Kirli Sepeti 2. bölüm izle! Kirli Sepeti 2. bölüm tek parça izle! Kirli Sepeti 2. bölüm FULL İZLE!

kirli sepeti 2

KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜM İZLE

Dizinin son bölümünü izlemek için tıklayınız. 

Survivor All Star 2024'ün 103. bölümü yayınlandı! Survivor All Star 2024'ün 103. bölümü yayınlandı!

kirli sepeti 4

KİRLİ SEPETİ KONUSU

Krizantem Evleri'nde bakıcı olarak görev yapan Meryem'in ölümü, site sakinlerinin yalnızca bir kısmını etkiler. Ev sahipleri, hayatlarına normal şekilde devam ederlerken, yıllarca hizmet veren Songül, hem kendi hem de kızı İlkgül için zorlu bir süreçle karşı karşıyadır.

kirli sepeti 3

Songül, İlkgül'ün ayakta kalmasına yardımcı olmaya çalışırken, aynı evde beklenmedik bir olaya tanık olan Medine, hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalır. Bu sırada arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye, beklenmedik bir şekilde daha büyük sorunların içine sürüklenir.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.