Rabia Birsen Göğercin, ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu sunumuyla yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 400 bin TL'lik soruyu bilerek 1 milyon soruya ulaştı. Göğercin, hayata bakışı, sempatik tavırları ile milyonların gönlüne kısa sürede taht kurdu.  Rabia Göğercin'in kim olduğu ve hayatı ise merak konusu oldu. İşte Rabia Göğercin ve hayatı...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER RABİA KİMDİR? 

Bugün hangi diziler var? TV'de ne var? 28 Nisan TV yayın akışı Bugün hangi diziler var? TV'de ne var? 28 Nisan TV yayın akışı

Rabia Birsen Göğercin 24 yaşında ve aslen Konyalı'dı ancak yarışmacı Ankara'da yaşıyor. 2023 yılında Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Göğercin, izci olduğunu da dile getirdi.

Genç ve başarılı yarışmacı, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını belirtti.

Rabia Birsen Güvercin ödülü kazanırsa yapacaklarını 'Bir el yaptıracağım. Estetik el. Biyonik kol gibi değil. Sol elimin aynısını tarıyorlar. Bilek ampütasyonu olduğu için diğer kolumun aynısının tersini çeviriyorlar ve yumuşak silikon dokudan birebir aynısını yapıyorlar. Takıyorsunuz ve kimse hiçbir şey anlamıyor.' diyerek açıkladı.

''BAŞIMIZA HERŞEY GELEBİLİR''

Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Seni hayranlıkla izliyorum' dediği yarışmacı, kolunu kaybetme hikayesini anlattı.

1 milyon TL büyük ödülü kazanan Rabia anlattıklarıyla hem Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de izleyicileri ağlattı.

Kolu kaybettiğinde yaşadıklarını anlatan yarışmacı, 'Başımıza her şey gelebilir. Her şeye alışırız ama sevdiklerimizin yüzündeki o acı çok daha üzücü' dedi.

rabia-birsen-guvercin-TN6C

Haber Merkezi