Kerem Ertan, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Kerem Ertan kimdir? Kerem Ertan nereli, kaç yaşında? Kerem Ertan ne mezunu? Kerem Ertan evli mi" sorularına yanıt arıyor. Peki, Kerem Ertan kimdir? Kerem Ertan nereli, kaç yaşında? Kerem Ertan ne mezunu? Kerem Ertan evli mi? İşte tüm merak edilenler...

Kerem Ertan

Buğra Gülsoy evli mi? Buğra Gülsoy'un eşi kimdir? Buğra Gülsoy evli mi? Buğra Gülsoy'un eşi kimdir?

KEREM ERTAN KİMDİR?

2018'de Kerem Ertan, Galatasaray Kulübü'nde Mağazacılık ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Kerem Ertan, Ünay Aysal döneminde birlikte çalışmıştı. Kerem Ertan'ın Başkan Ünal Aysal ile yakınlığı biliniyordu. Pazarlama ve medya sektöründe görev alan yönetici farklı spor kulüplerinde çalıştı. Digitürk, İddia, Galatasaray ve Göztepe Kulüplerinde Pazarlama, Medya, CEO olarak üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. İzmir temsilcisi Göztepe'nin Süper Lig'e yükseldiği sezon takımda yine aynı görevde bulunan Kerem Ertan tekrardan yuvaya döndü. Göztepe Spor Kulübü'nün resmi açıklamasına göre Kerem Ertan takımın CEO'su olarak göreve getirildi.

Göztepe Spor Kulübü Rasmus Ankersen, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yeni CEO arayışımızı tamamladıktan sonra, sahip olduğu deneyim ve Göztepe anlayışıyla birlikte, ticari stratejimizi ve günlük operasyonlarımızı başarıyla yöneteceğine inandığım Kerem Ertan’ı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yönetim Kurulu adına Kerem Ertan'a kulübümüze hoş geldin diyor ve kendisiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.Kerem Ertan'ın gelişiyle birlikte, geçici CEO olarak görev yapan Ivan Mance, Sportif Direktörlük görevine geri dönecek ve futbolla ilgili tüm konularda liderlik etmeye devam edecek."

Editör: Nisa K.