Yenimahalle’de küçük mucitlerden Bilim Şenliği Yenimahalle’de küçük mucitlerden Bilim Şenliği

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki semt pazarlardan alışveriş yapan vatandaşların memnuniyet oranının 4 yılda yüzde yüz düzeyinde arttığını dile getirdi.thumbnail_1 (7)

Semt pazarlarında tesis edilen huzur ortamının hem vatandaşı hem de pazarcıyı memnun ettiğini belirten Altınok, “En önemli hizmet ve gönül eserlerimizden biri ilçemizdeki semt pazarlarına duyulan memnuniyettir. Pazarlarımız huzurlu, fiyatlar uygun, ürünler kaliteli. Ankara alışverişi Keçiören pazarlarından yapıyor.” dedi. 

Semt pazarlarında her gün denetim yaptığını ve vatandaşların taleplerini dinlediğini de belirten Altınok, “Vatandaşımızın taze, kaliteli, uygun fiyata sebze ve meyve alabilmesi için semt pazarlarımızda denetimlerimiz kesintisiz devam ediyor.  Avrupa standartlarında nezih ve kaliteli hizmet sunan semt pazarlarımızı yeni nesil semt pazarlarımızla taçlandırıyoruz. Vatandaşlarımız kışın ısıtma yazın soğutma sistemine sahip pazarlardan alışveriş yapıyorlar. Bu yönde yaptığımız çalışmalarla memnuniyet oranını yüzde yüz sevisine çıkardık.” diye konuştu.​thumbnail_1 (3)

Editör: İrem Akbaş