Kızıl Goncalar Nadire kimdir? Cemre Melis Çınar kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Nadire kimdir? Cemre Melis Çınar kimdir, kaç yaşında?

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Korhan Berzeg kimdir? Korhan Berzeg kaç yaşında, nereli? Korhan Berzeg olayı nedir? Korhan Berzeg'in eşi kimdir? Korhan Berzeg'in çocukları kimdir? Korhan Berzeg bulundu muKorhan Berzeg nerede bulundu? Korhan Berzeg öldü mü'' sorularını aratıyor. Peki, Korhan Berzeg kimdir? Korhan Berzeg kaç yaşında, nereli? Korhan Berzeg olayı nedir? Korhan Berzeg'in eşi kimdir? Korhan Berzeg'in çocukları kimdir? Korhan Berzeg bulundu mu? Korhan Berzeg nerede bulundu? Korhan Berzeg öldü mü? İşte tüm merak edilenler..

Korhan Berzeg Kimdir

Korhan Berzeg kimdir?

Korhan Berzeg 1940 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) ekonomi alanında profesör olarak öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli oldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı.

Korhan Berzeg Eşi

Korhan Berzeg olayı nedir?

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu iddia edilen iskelet parçaları bulundu. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Olay yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı. Olay yerinden alınan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek parçaların Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı tespit edilecek. 

Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin ardından olayın sırrı aydınlanacak. İskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu. 

Korhan Berzeg Olayı

Korhan Berzeg'in eşi kimdir?

Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'dir.

Kaynak: Haber Merkezi