Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların kasım ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'terazi' burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'terazi' burcunu kasım ayında bekleyenler...

burçç

KASIM AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kasımda ikna yeteneğinin yüksek olduğu bir önem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımız da güçlenecek.

burç yorumları

Kasım, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Geçmişte tanıdığınız bir kişi yepyeni şartlarla yeniden karşınıza çıkabilir. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi, çevreniz gönülden destekliyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

burç-1

29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu

25 Kasım'a kadar Mars, Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Daha sonra Yay burcuna geçiyor. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. 5 Kasım'da Satürn, ileri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade etmekte hızlanacaksınız. Küçük sakarlıklar söz konusu. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.