Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların akrep ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'oğlak' burcunu neler bekliyoroğlak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'oğlak' burcunu akrep ayında bekleyenler...

burçç

EKİM AYINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kasım ayının ilk yarısında; aşk, tatil, ev, aile gayrimenkul konularıyla ilgili artık sonlanmalar ve değişimler gerçekleşebilir. Güzel gelişmeler sizinle olacak. Kariyer hayatınızda ise önemli değişimler ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güçlendiğiniz bir dönemdesiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili de güçlü ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

Kasım ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, topluluk-derneklerle ilgili yepyeni gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir dönem sizi bekliyor olacak. Ama şok edici gelişmelere de dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca enerji olacak içe çekilme yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bilinçaltı konuları şifalanmanıza destek olacaktır.

19 Mayıs Akrep burcu günlük burç yorumu 19 Mayıs Akrep burcu günlük burç yorumu

Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık veya evcil hayvan konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde iletişime dikkat. Ayrıca otoritelerle sorunlar gündeme gelebilir. Para konusunda da tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.