2 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların kasım ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu kasım ayında bekleyenler...

burçç

EKİM  AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

14 Kasım'da finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. 28 Kasım'da seyahatler evinizde bir Ay tutulması oluşuyor. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Güneş size güç ve sabır verecek. Para kazanacak ve bol bol harcayacaksınız.

burç yorumları

Birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Bu dönem özellikle dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Şartlar yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve sizi en iyi finans kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Kasımda enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz.

burç-1

Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Yakın dostluklar arasında duygusal yakınlaşmalar veya uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz bir kişiyle aranızda farklı bir çekim oluşabilir. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Akıcı konuşmalarınızla, bulunacağınız ortamlarda sözcülük yapabilir ve hakkınızı aramanız gereken konularda ağırlığınızı koyabilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.