Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların kasım ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay akrep burcunu neler bekliyorAkrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte akrep burcunu kasım ayında bekleyenler...

burçç

16 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu 16 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu

KASIM AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kasım ayının ilk yarısında; ortaklık, evlilik, mahkeme konularında ani beklenmedik değişimler gerçekleşebilir. Ama korunuyorsunuz ve şans da bir taraftan sizinle olacak. Sağlık, hastane gibi konularda ise şifalanma gerçekleşebilir.

Kasım ayının ikinci yarısında; sosyal maske, fiziksel değişim, kişisel gelişim gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle, eğitim, seyahatlerle ilgili konularda güçlü destekler sizinle olacak. Ayrıca maddi konular ön plana çıkabilir.

Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Finans, ödemeler, ameliyat, sağlık veya okültizm gibi konularda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde sezgileriniz artabilir. Ayrıca çocuk, aşk, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir.

Haber Merkezi

Kaynak: Züleyha Kandöker Yiğit