WhatsApp'ta birinin yazdıklarını okumak istiyor ama onları görmezden geliyormuş gibi görünmek istiyorsanız, bu az bilinen tüyo işinize yarayabilir.

İnsanlar, sohbeti açmadan birinin tam mesajını okumanıza izin veren, WhatsApp'ta az bilinen bir numarayı daha yeni öğreniyorlar. İyi ya da kötü, bugünlerde herkes sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla iletişim kurmaya her an hazır.

Ve mesajını açar açmaz birine cevap vermemek, muhtemelen o kişinin belirli bir şekilde hissetmesine neden olacaktır, çünkü "okunmaya bırakılmak" genellikle olumsuz çağrışımlara sahiptir.

Bunu aşmanın basit bir yolu, yanıt vermeye hazır olana kadar hiçbir iletiyi açmamaktır. Ancak kendinize bir cevap oluşturmak için biraz zaman kazanmak istiyorsanız, WhatsApp'ta tam da bunu yapmanıza yardımcı olacak basit bir numara var.

WHATSAPP MESAJLARINI AÇMADAN OKUMAK
Açıklamalar, birçok WhatsApp kullanıcısının mesajları açmadan tam olarak okuyabileceklerinin farkında olmayabileceklerini ve bu da gereksiz stresin bir kısmını hafiflettiğini bildiriyor.

Android mobil cihaz yönetimi çözümleri şirketi AirDroid'e göre, öncelikle ana ekranınıza uzun basarak bir menü sayfası açmalısınız.

Ardından, mevcut tüm widget'ları gösterecek olan Widget'lara dokunmalısınız. '4 x 1 WhatsApp' widget'ını bulun ve bunu ana sayfalarınızdan herhangi birine çekin, ekledikten sonra büyütmek için uzun basın.

Herhangi bir sohbete dokunmak onları etkinleştireceğinden ve gönderenleri uyaracağından, bunu yaparken dikkatli olmanız gerekir.

İPHONE İLE UYUMLU DEĞİL
Ne yazık ki, bu numara yalnızca Android telefonlarda çalışır. Ancak iPhone kullanıcıları, uygulamanın kendisinde WhatsApp okundu bilgilerini devre dışı bırakmayı seçerek arkadaşlarının, ailesinin ve iş arkadaşlarının bu onay işaretlerini görmesini engelleyebilir.

Ancak bu aynı zamanda başkalarının mesajlarını gördüklerini göremeyecekleri anlamına da gelir ki bu her zaman ideal değildir.

Haber Merkezi