Kadınları para karşılığı falakaya yatıran kargocu Erkan T. olayı nedir?  Kargocu Erkan T. kimdir? Erkan T. kaç yaşında? Erkan T. evlimi? işte  tüm merak edilenler.

Kargocu Erkan T (5)

Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim?

Erkan T. Kimdir?

Erkan T., 35 yaşında olan bir kargocudur ve Kayseri'de yaşamaktadır. Mesleği kargo dağıtıcılığı olan Erkan T., gündeme müstehcenlik suçundan dolayı para karşılığı kadınları falakaya yatırdığı iddiasıyla gelmiştir.

Kargocu Erkan T (4)

Erkan T. Nereli ve Evlimi?

Erkan T.'nin nereli olduğu ve evlilik durumu hakkında elimizde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Kargocu Erkan T (3)

Erkan T. Kaç Yaşında?

Erkan T., 35 yaşındadır.

Kargocu Erkan T (2)

Erkan T. Mesleği Nedir?

Erkan T.'nin mesleği kargo dağıtıcılığıdır.

Kargocu Erkan T (1)-1

Erkan T. Hapis Cezası Aldı mı?

İlk mahkeme tarafından müstehcenlik suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası, istinaf mahkemesince 'fazla ceza' gerekçesiyle bozulmuştur. Yeniden yargılanan Erkan T.'nin cezası bu kez 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülmüş ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiştir.

Kargocu Erkan T (1)

Olayın Detayları ve İfadesi:

Erkan T., mahkemede yaptığı savunmada, eşinin rızasıyla videolar çektiğini belirtmiş ve bu videoların paylaşılmadığını iddia etmiştir. Erkan T.'nin avukatı, suçun yasal unsurlarının oluşmadığını ve müvekkilin telefonunda bu videoların bulunmadığını savunarak beraat talebinde bulunmuştur.

Kargocu Erkan T (5)

Müşteki Kadının İfadesi:

Müşteki kadın, eşinden şikayetçi olmadığını ve videonun fantezi amacıyla çekildiğini ifade etmiştir. Kendisinin rızasıyla yapılan bir kezlik bir deneme olduğunu belirten kadın, acı çekmediğini ve eşinin benzer bir uygulama başka bir kadına yapmadığını dile getirmiştir.

Kargocu Erkan T (1)-1

Mahkeme Kararı:

Bozma kararı sonrası yapılan yeniden yargılama sonucunda, Erkan T.'ye 'iyi hal' indirimi uygulanarak müstehcenlik suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verilmiş ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiştir.

Bu olay, kamuoyunda infial yaratmış ve kadın hakları savunucuları tarafından yakından takip edilmiştir. Mahkeme kararıyla birlikte Erkan T.'nin cezasının indirilmesi, olayın detaylarını içeren bir dizi ifade ve savunma ile bir kez daha gündeme gelmiştir.

Editör: İrem Akbaş