ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterini canlandıran başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy'ın diziden ayrıldığı duyuruldu. Dizinin son bölümlerinde yer almayan Fadik Sevin Atasoy'un ayrılık sebebinin sağlık sorunları olduğu belirtilidi. Peki, Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı? İşte detaylar...

Kardeşlerim Şengül Sağlık Durumu

KARDEŞLERİM ŞENGÜL DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim'de şok bir ayrılık yaşandı.

La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde? La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde?

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı

Son birkaç haftadır dizide sahnesi bulunmayan Şengül karakteri, 112. bölüm itibarıyla ölüm haberiyle birlikte diziden ayrıldı.

Fadik Sevin Atasoy Sağlık Durumu

Kardeşlerim dizsinin yaımcıları Fadik Sevin Atasoy'un, sağlık sorunu sebebiyle diziye 'ara verdiği' belirtti.

Fadik Sevin Atasoy Hastalığı Ne

Fadik Sevin Atasoy'da instagram hesabından yaptığı paylaşımda; Sevgili 'Kardeşlerim' , Kıymetli izleyenlerim. Tam 4 sezon, 108 bölüm boyunca sevdiğiniz bir karakteri sizlere layık yaratabilmek için bedenimde ve yüreğimde ne varsa ona verdim. Ama şimdi artık 'Fadik' zamanı . Bir süre annemin kollarında şifa bulup, dinleniyorum. Annem kahve falımda da gördü, sağlık sıhhat iyi dedi. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için minnetarım. Her daim sizlere layık olan nice yaratıları, sizlerle buluşturmaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Kardeşlerim Şengül

Atasoy'un hastalığının ne olduğu bilinmiyor.

Kardeşlerim 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kardeşlerim 112. bölüm yayınlandı! Kardeşlerim 112. bölüm yayınlandı!

Kaynak: Çağlar Bülent Sansar