Kardeşlerim fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde ne olacak? sorusu dizinin takipçileri tarafından aratılıyor. ATV'de her cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim, reytinglerde istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm özeti ve Kardeşlerim 81. bölüm canlı izleme linki...

KARDEŞLERİM CANLI İZLE

Kardeşlerim canlı izlemek için tıklayınız.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kardeşlerim'in 81. bölümünde; Eren ailesi, çaresizce evlerini terk eder ve başlarını sokacak bir yer aramaya başlarlar. Ayla, vicdansızlığından vazgeçmeyecektir.
Akif, kendisini Nebahat'e affettirmek için uğraşırken evsiz kalan Ömerler, para kazanmak için dostlarıyla birlikte yeni bir iş kurmanın peşindedirler.
Ailesinin yaşadıklarına bir çözüm üretemeyen Orhan, kaldığı çaresiz durumun altında iyice ezilir. Daha sonrasında Orhan, tüm aileyi şok uğratacak bir karar alır.
Ömer ise yaptığı plandan sonra ailesini bir arada tutmak için yeni bir işin kapılarını açar.

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Şengül, Orhan ile barışmak üzeredir ve hatta tekrar evleneceklerini duyururlar. Berk ise annesi ile kavga eder. Aybike'nin ailesine bulaşan annesini uyarır. Ömer ise Süsen'i kıskanırken Süsen sinirlenerek her şeyi anlatır. Öte yandan Akif, Suzan'ı boşamak istemez ve af diler.

Haber Merkezi