Gazeteci Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu "Kara Para Pembe Rüya" belgeseli, fenomenler, kozmetik salonları ve kara para arasındaki iddialı bağlantıları ortaya koyarak büyük bir merak uyandırdı. 22 Aralık Cuma günü sadece GAİN kanalında yayınlanacak belgesel, kozmetik sektöründeki kaynağı belirsiz para akışlarına dair önemli iddiaları gündeme getiriyor.

saymaz 4x

Belgeselde, sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın paylaştığı ve "şampiyonlar ligi" olarak adlandırdığı bir fotoğrafta yer alan kişilerin, 2019'dan sonra görülen zenginleşme süreçleri detaylı bir şekilde ele alınıyor. Cüneyt Özdemir, bu belgeselinde izleyicilere, parlak kozmetik sektöründe dolaşan kaynağı belirsiz paraların kökeni ve nereye gittiği konusunda soru işaretleri bırakıyor.

dilan polat feno

Sibel Bal Kotan Kimdir? Kara para aklıyor mu? Sibel Bal Kotan Kimdir? Kara para aklıyor mu?

Belgeselde konuşan isimler arasında Güzellik Uzmanları ve Güzellik Uzmanları İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayşe Aydın, Kozmetik Üreticiler ve Araştırmacılar Derneği Başkanı Levent Kahraman, Avukat Feyza Altun, Gazeteciler Emrullah Erdinç, Murat Ağırel ve İsmail Saymaz, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, eski MASAK Başkan Yardımcısı Ramazan Başak, uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden Sertaç Sonan, sosyal medya içerik üreticisi jahrein ve Alp Kılınç, kripto uzmanı Efe Bulduk ve ekonomist Şeref Oğuz gibi önemli isimler bulunuyor.

Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç çocuğu var? Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç çocuğu var?

Kirli Sepeti 31. bölüm yayınlandı Kirli Sepeti 31. bölüm yayınlandı

Belgesel, kozmetik sektöründeki muazzam büyümeyle birlikte ortaya çıkan şüpheli finansal işlemleri detaylı bir şekilde inceleyerek, izleyicilere karanlık bir tarafı göstermeyi amaçlıyor. "Kara Para Pembe Rüya", izleyicileri kozmetik endüstrisinin perde arkasına doğru bir yolculuğa çıkararak, sektördeki olası çürükleri ve bağlantıları ortaya sermeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi