Mevzular Açık Mikrofon programının heyecanla beklenen 18. bölüm fragmanı "KARA PARA!" temasıyla izleyicilerle buluştu. Programın bu haftaki konukları arasında yer alan Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç, gündemi sarsacak açıklamalarda bulunarak, fenomenlerden güzellik merkezi sahiplerine, sosyal medya üzerinden gelir elde eden isimlerin kara para ağlarına dair çarpıcı detaylar sundu.

Kara Ağaç Destanı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Ağaç Destanı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Programda ele alınan konular arasında, fenomenlerin, güzellik merkezi sahiplerinin ve sosyal medya üzerinden para kazanan isimlerin kara para ağlarına dair yapılan soruşturma dosyaları mercek altına alındı. İzleyiciler, bu özel bölümde, adı geçen isimlerin nasıl bir finansal ağ içerisinde yer aldığını ve hangi yöntemlerle kara para akladıklarını öğrenme fırsatı bulacak.

Feyza Altun (4)

Fragmanda ortaya çıkan bilgilere göre, Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç, gizemli bir şekilde kazanç sağlayan fenomenleri, güzellik merkezi sahiplerini ve sosyal medya üzerinden popülerlik elde eden isimleri konuklarına sordukları çarpıcı sorularla zorlayacak. İzleyiciler, bu özel bölümde adeta bir kara para labirentine girecek ve şimdiye kadar belki de hiç bilmedikleri detaylara şahit olacak.

Murat Ağırel

Mevzular Açık Mikrofon'un 18. bölümü, "KARA PARA!" izleyicileri ekran başına kilitlemeye aday. Program, bu çarpıcı bölümüyle izleyicilere kara para ağlarının perde arkasındaki gerçekleri göstermeye hazırlanıyor. Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyecek bu bomba bölümü kaçırmamak için gününüze not alın!

Emrullah