Gebze Vadi Park projesi ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren inşaat sektörünün önemli isimlerinden iş insanı Kamuran Akbay, emlak ve gayrimenkul alanındaki başarılarından dolayı gündemde. Akbay’ın, yeni projeleriyle de çok konuşulacağı belirtiliyor.

Akbay’ın Gebze Vadi Park projesi, son zamanlarda en çok ilgi duyulan ve büyük bir katılımcı hacmini içeren emlak projelerinden biri olmayı başardı. Gayrimenkul alanında büyük ses getiren geçmiş projelerin tamamlanmasının ardından yeni planlanan projelerin de sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi bekleniyor. Son zamanlarda internet ortamında şahsını ve Kamuran Akbay Şirketler Grubu’nu karalama çalışmalarına değinen Akbay, söz konusu kişi ve kurumlar gereken önlemleri aldıklarını söyledi.

“Sunduğumuz hizmetlere göz diken bir kitle var”

İnşaat sektörünün bilindiği gibi zor bir dönemden geçtiğini söyleyen iş insanı Akbay, “Bu dönemde bizler de Gebze Vadi Park projemizde yaşanan ufak İskan sorunlarını Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile masaya yatırdık ve profesyonelce çözdük. Başarılarımıza, bunca zamandır İstanbul’a sunduğumuz hizmetlere göz diken bir kitle var. İnşaat sektöründe kimsenin ayakta kalamadığı bir dönemde bizler dimdik durup tüm sorunları çözdüğümüz halde yaşanan ufak aksilikleri bahane ederek adımı karalamayı denemişler. Sağ olsunlar, sevenlerimiz ve destekçilerimiz yanımızda” dedi.

Kulis bilgisi: Siyasete gireceği konuşuluyor

Yaptığı Ankara ziyaretleri dahil, içinde bulunduğu birçok girişim vesilesiyle siyasete gireceği konuşulan Kamuran Akbay, sevenlerinden destek mesajları da alıyor. Akbay’ın, İnstagram hesabına ve Google’da işletme hesaplarına birçok kullanıcı tarafından destek yorumları yapılıyor.

Kuran Kursu’na destek

Gebze’deki Eyüp Camii ve Kuran Kursu’nun inşaatına 3 Milyon TL’den fazla yardımda bulunan Kamuran Akbay, yaptığı bu cömert davranışla Gebze halkı başta olmak üzere tüm Türkiye’nin saygısını kazanmıştı. Gebze Eyüp Camii ve Kuran Kursu’nun inşaat çalışmaları tamamlandı. Kuran Kursu’nda eğitimine başlayan 15’ten fazla öğrenci, hafızlık eğitimi alma şansına kavuştuğu için Kamuran Akbay’a teşekkürlerini dile getirdiler.

Kamuran Akbay kimdir?

Kamuran Akbay, Ağrı Patnos’ta 30 Nisan 1981 yılında dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğretim eğitimini Ağrı Tutak’ta tamamlamıştır. Lise hayatı, Van Erciş Anadolu Lisesi’nde geçmiştir. Üniversite hayatı ilk olarak Sakarya Üniversitesi İşletme bölümü ile başlamış ve Kamuran Akbay bu bölümü tamamladıktan sonra başladığı İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden de mezun olmuştur. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini de tamamlarken bir yandan ticaret ile uğraşmaya başlayan Kamuran Akbay, yaklaşık olarak 20 yıldır İnşaat sektöründe hizmetler vermiştir. Kocaeli bölgesinde ve İstanbul’da 4 bin 900 konut ve iş yeri projesini hayata geçirmiştir. Kocaeli bölgesinde birçok önemli çalışmanın mimarı inşaat alanı öncüsü Kamuran Akbay, İstanbul Tuzla’da hayata geçirdiği projelerinden sonra inşaat alanında adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Editör: TE Bilisim