Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Uluslararası Gastronomi ve Kavurma festivali kapsamında Kahramankazan'a gelen şarkıcı Emir Can İğrek'e kavun ikram etti.

ABB’den Kalecik’te kırsal kalkınma hamlesi
ABB’den Kalecik’te kırsal kalkınma hamlesi
İçeriği Görüntüle

A W528457 03
Kahramankazan Uluslararası Gastronomi ve Kavurma Festivali, müzik ve halk oyunları eşliğinde gerçekleşti. Festivalde, Emir Can İğrek sahne aldığı sırada Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sahneye çıkarak Emir Can İğrek'e Kahramankazan kavunu tattırdı.
Ayrıca, Kahramankazan Millet Bahçesi'ndeki gastronomi festivalinde ziyaretçilere çeşitli yemekler ikram edildi. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, katılımcılara bizzat ikramlarda bulundu. Tadım ve sunum programları sırasında yerel şefler de hazırladığı yemekleri sundu.

Kaynak: İHA