İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suçlulara yönelik etkili bir mücadele başlattıklarını belirterek, "Kaçamayacaksınız, tek tek yakalayacağız" dedi. Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonun ardından geldi.
“Kaçamayacaksınız, Tek Tek Yakalayacağız”
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 14, 2025
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerimizce , 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahıs yakalandı.❗
Hapis kararıyla aranan suçlular için her il ve ilçede özel ekipler… pic.twitter.com/fxBsviJnsw
Yıllardır aranan suçlu Kırklareli’nde yakalandı
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ve JASAT ekipleri, 308 suç kaydı bulunan ve 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan D.A.'yı iki yıl süren arayışın ardından Kırklareli’nin Vize ilçesinde yakaladı. Suçlunun, bilişim sistemleri üzerinden dolandırıcılık yaptığı ve çok sayıda suçu gerçekleştirdiği öğrenildi.
JASAT ekiplerinin titiz çalışmalarıyla, aranan şahısların izini sürmeye devam ettiği belirtildi. Bakan Yerlikaya, suçlulara yönelik bu operasyonları koordine eden Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Komutanlığı ile JASAT Timlerini tebrik etti.

Acil Çağrı merkezini arayın suçlular yakalansın
Bakan Yerlikaya, suçluların izini sürerken vatandaşlardan da destek beklediklerini söyledi. "112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayın, biz gereğini yapalım" diyerek, halkın da suçluların yakalanmasına yardımcı olmasını teşvik etti. Jandarma dedektiflerinin kararlı mücadelesiyle suçlulara göz açtırılmıyor.




