Oyuncu Jonathan Majors, bir kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Saldırıya uğradığı öne sürülen kadının başından ve boynundan hafif yaralandığı belirtildi. Bu haber sonrasında Jonathan Majors'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Jonathan Majors kimdir? İşte merak edilenler...

Jonathan Majors Kimdir?
Jonathan Majors, 7 Eylül 1989 Lompoc, Kaliforniya doğumlu Amerikalı oyuncudur.

Majors ekrandaki ilk rolünü, henüz Yale'de öğrenciyken ABC mini dizisi When We Rise'da elde etti. Dizide Majors, gerçek hayattaki eşcinsel aktivist Ken Jones'u canlandırdı ; Rol için yaptığı araştırmanın bir parçası olarak, Jones'u oynamadan önce onunla bir araya geldi. Aynı yıl, Majors ilk uzun metrajlı film rolünde Scott Cooper'ın yazıp yönettiği revizyonist Western filmi Hostiles'de Onbaşı Henry Woodson olarak rol aldı . Filmin dünya prömiyeri 2 Eylül 2017'de Telluride Film Festivali'nde yapıldı. 10 Eylül 2017'de Toronto Uluslararası Film Festivali. Bunu 2018 yapımı White Boy Rick ve Out of Blue filmlerinde daha fazla rol izledi . Bu filmlerin ikisi de 2018 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi ve ikincisi Platform Ödülü için yarıştı.

2019'da Majors, Joe Talbot'un eleştirmenlerce beğenilen bağımsız uzun metrajlı filmi The Last Black Man in San Francisco'da oynadıktan sonra öne çıktı ve bununla Independent Spirit Ödülü adaylığı aldı . Filmin dünya prömiyeri 26 Ocak 2019'da Sundance Film Festivali'nde yapıldı . 7 Haziran 2019'da Amerika Birleşik Devletleri'nde A24 tarafından gösterime girdi.  Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Barack Obama derecelendirildi 2019'un en iyi filmlerinden biri olarak gösterildi. Majors'ın performansı eleştirmenler tarafından övüldü: Manohla Dargis ofNew York Times, performansını "kederli bir kalp kırıcı" olarak nitelendirirken, Rolling Stone sırasını "hem son derece hassas hem de çekici bir şekilde ortanın solu" olarak tanımladı. Majors ayrıca 2019'da yayınlanan diğer üç filmde de yer aldı: Captive State , Gully , ve Jungleland.

Majors, 2020'de Spike Lee'nin Netflix'te yayınlanan savaş draması filmi Da 5 Bloods'da Chadwick Boseman ve Delroy Lindo ile birlikte rol aldı. O yıl, HBO televizyon dizisi Lovecraft Country'de Atticus Freeman'ı canlandırdığı için daha geniş bir ilgi topladı. Lovecraft Country'deki performansı eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı; Vogue ona "dizinin duygusal özü" adını verdi. Majors, Marvel Sinematik Evreni Disney+ serisinde çıkış yaptı Loki "Kalan Kişi" olarak. Majors , 2021'de Jeymes Samuel'in ilk yönetmenlik denemesi filmi The Harder They Fall'da Idris Elba , Zazie Beetz , Regina King ve Delroy Lindo ile birliktebaşrol oyuncusu olarak rol aldı. 2023'te Magazine Dreams'de rol aldı ve Creed III'te Michael B. Jordan ile birlikte rol aldı. Ant-Man and the Wasp: Quantumania'da Fatih Kang'ı ve karakterin diğer bazı varyantlarınıcanlandırdı.

2023'te Majors, Phil Lord ve Chris Miller'ın Las Vegas'ta 48 Saat'inde Dennis Rodman'ı oynayacağını doğruladı.

Haber Merkezi