İstanbul'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" temalı yürüyüş, binlerce vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Milli İrade Platformu'nun organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, Galata Köprüsü'nde toplanan kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.

Şehitlere olan rahmet duaları, Filistin'e destek mesajları ve İsrail'e yönelik lanetlerin yankılandığı yürüyüş, Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularını bir kez daha ön plana çıkardı. Binlerce vatandaşın katılımıyla başlayan yürüyüş, Galata Köprüsü'nü dolduran kalabalığın oluşturduğu etkileyici bir görüntüye sahne oldu.G Cvbd Ns X M A Ap Wx V

Yürüyüş sırasında bir araya gelen binlerce kişi, telefonlarının ışıklarını açarak "Kardan Aydınlık" şiirini birlikte seslendirdi. Bu duygusal anlar, etkinliğe katılanların ortak bir paydada birleşerek birlikte hareket etme isteğini simgeliyordu.

G Cvbd Nt W8 A A E3 Pa

İYİ Parti'de kurultay günü! İYİ Parti'de kurultay günü!

Organizasyon, İstanbul'un tarihi Galata Köprüsü üzerinde gerçekleşmesiyle birlikte hem sembolik bir anlam taşıdı hem de Türk milletinin Filistin'e gösterdiği duyarlılığı bir kez daha ortaya koydu. Etkinlik, Türkiye'nin iç ve dış politika konularında duyarlılığını vurgulayan bir platform olma özelliği taşıdı.

G Cq4Ib A X0 A E Kry2

Kaynak: Haber Merkezi