İstanbul TOKİ kura sonuçları açıklanıyor. Canlı yapılan kura çekiminin izleme linki arama motorlarında aratılıyor. İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekimi canlı izleme linki, devam etmekte olan kura çekim işlemleri ile birlikte gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İl İl gerçekleştirilen kura çekimlerinin ardından sıra İstanbul'da yer almakta olan ilçelerin kura çekim işlemlerinde Arnavutköy, Başakşehir, Esenler olmak üzere devam ediyor. Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekimi ise Youtube üzerinden resmi olarak yayınlanıyor. İşte, İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekimi canlı izle! İstanbul TOKİ TV kura çekimi canlı izleme linki!

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİMİ
TOKİ resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılmakta olan bilgilere göre 01-19 Nisan arasında İstanbul TOKİ kura çekim işlemleri Arnavutköy, Başakşehir, Esenler olmak üzere devam edecek ve canlı yayın TOKİ TV – Youtube TOKİ hesabı üzerinden yapılacak. Haberimiz içerisinde yer almakta olan İstanbul TOKİ TV kura çekimi canlı izleme linki ile kura çekim işlemleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİMİ NEREDE YAPILIYOR?
TOKİ kura çekimi Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda saat 1 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 10.00'da başladı. TOKİ Esenler - Başakşehir - Arnavutköy kurası 19 Nisan'a kadar sürecek.

İHA

Editör: Nisa K.