Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı'nın başına gelen talihsiz olayı sarsıcı bir şekilde gündeme taşıdı. İstanbul'da kaydedildiği iddia edilen ve CHP'nin İl Başkanlığı'nda para sayma görüntülerinin ortaya çıkmasıyla başlayan skandal, şimdi de gazeteci Saymaz'ın dikkat çeken sözleriyle gündemde.

Bayram Taşkın: "Yoğun bir tempo ile çalışmalarımız devam ediyor" Bayram Taşkın: "Yoğun bir tempo ile çalışmalarımız devam ediyor"

Saymaz, CHP'nin yaşadığı bu olayı, bir "para sayma kumpası" olarak nitelendirerek sert eleştirilerde bulundu. İddialara göre, söz konusu görüntülerin 2019 tarihli olduğu ve CHP'nin Sarıyer'deki il başkanlığı binasının satın alınma işlemiyle ilgili olduğu belirtilmişti. Ancak, daha da dikkat çeken nokta, görüntülerin kaydedildiği iddia edilen kamera kaydının, başkanlık binasının eski mal sahibinin avukatı Gökhan Taşkapan'ın ofisinde olduğu ortaya çıktı.

ismail-saymaz-880x516

CHP'nin yaşadığı bu skandalın ardından gazeteci Saymaz, CHP yönetimini sert bir şekilde eleştirerek, "Bir binayı bile almayı beceremeyenlere ülke teslim edilir mi?" diye sordu. Saymaz'ın bu sözleri, CHP'nin yaşadığı skandalın boyutunu gözler önüne sererken, parti içindeki krizin de derinleştiğine işaret ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi