Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi 3. haftada karşılaşacakları Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

dominik-livakovic

İsmail Kartal'ın Açıklamaları

"Ludogorets'in hem lig hem de Avrupa maçlarını izledik"

"12 yıldır Bulgaristan Ligi'ni domine ediyorlar. Şu an çalkantılı günler geçiriyorlar ama gizli lider durumdalar. Tek hedefimiz maçı kazanmak. Hem Süper Lig'de hem Avrupa kupalarında maç maç düşünüyoruz. Biz geriye dönük hiçbir şeye bakmıyoruz. Önümüzdeki maç neyse ona odaklanıyoruz. En iyi şekilde kendimizi o maçlara hazırlıyoruz. Geriye bakmıyoruz. Önümüzdeki sadece ilk maç olur. Saha dışı ile ilgilenmiyoruz." .

Bayer Leverkusen - Roma maçı ne zaman, hangi kanalda? Bayer Leverkusen - Roma maçı ne zaman, hangi kanalda?

livakovic 1

''Livakovic'te problem yok.''

"Emre Mor idmanlara başladı. Serdar Aziz ile ameliyat sonrası konuştuk. 5-6 hafta sonra aramıza dönecek. Dominik Livakovic'te problem yok. Ludogorets maçında oynayabilir. Sakatlık ikiye ayrılır. Kas sakatlığı ve darbe sakatlığı. Emre Mor ve Livakovic darbe sakatlığıyla sakatlandı. Biz kas sakatlığı için sakatlık teknolojisini kullanıyoruz. Kas sakatlığı ile ilgili problemimiz yok. Tamamen darbeye bağlı çarpışma sebebiyle oluşan sakatlıklar."

transfer-haberi-livakovic-fenerbahceye-sozlesme-detaylari-belli-oldu-1684008976401

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar