Dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan Apple'ın yeni sürümü İOS 17'nin özellikleri açıklandı. Peki, İOS 17 ne zaman çıkacak? İOS 17'nin hangi özellikleri var? İOS 17 sürümü hangi iPhone modelleriyle uyumlu olacak? İşte detaylar...

iphone2-2İOS 17 NE ZAMAN ÇIKACAK?
Apple, lansman tarihinin duyurusunun ardından iOS 17 Beta 8'i yayınlamıştı. Muhtemelen beta kullanıcıları için son güncelleme olduğu tahmin edilirken iOS 17'nin tüm kullanıcılar için yayınlanma günü 18 Eylül olarak belirlendi. Bir süredir beta sürecinde olan iOS 17, sadece destekleyen modellere indirilebilecek. iOS 17'nın 18 Eylül akşamı saat 20.00 civarında gelmesi bekleniyor.

İphone 15İOS 17 ÖZELLİKLERİ NELER?
Merakla beklenen İOS 17 aynı zamanda birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Bunların başında "Kişi Posterleri" adında bir özellik var. Bu özellik sayesinde artık rehberinizdeki kişileri daha özel hale getirebilirsiniz. Öncesinde fotoğraf ile güzellşetirilen bu profillere artık Memoji de eklenilebilecek. Aynı zamanda kişinin isminin yazı tipi ve rengi de değişebilecek.

Yine yeni iOS’un en ilgi çekici özelliği olan "Beklemede" kullanıcıların heyecanını artırıyor. Cihazınızı kullanmadığınız zamanlarda yatay konumdayken çalışan "Beklemede" modu ekranda saat, fotoğraf, araç takımları, büyük bildirimler gibi birçok özelliği görmenize olanak sağlıyor. Tabi bunların hepsini kullanıcı isteğine göre şekillendiriyor.

İphone 15(1)İOS 17 HANGİ MODELLERDE OLACAK?
iPhone XS ve XS Max
iPhone XR
iPhone 11
iPhone 11 Pro ve Pro Max
iPhone 12 ve 12 Mini
iPhone 12 Pro ve Pro Max
iPhone 13 ve 13 Mini
iPhone 13 Pro ve Pro Max
iPhone 14 Pro ve Pro Max
iPhone SE (2. ve 3. nesil)

Sakarya’da suya yüzde 20 indirim Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar