Instagram, daha fazla kullanıcının içerik eklemesine izin veren yeni grup hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor. Instagram geliştiricileri, platformun işlevselliğini artıracak yeni bir özelliği duyurdu.

insta2

Instagram, Daha Fazla Kullanıcının İçerik Eklemesine İzin Veren Yeni Grup Hikayeleri Özelliği Üzerinde Çalışıyor
Instagram geliştiricileri, platformun işlevselliğini artıracak yeni bir özelliği duyurdu. Popüler sosyal medya uygulaması, kullanıcıların platformu daha verimli kullanmalarını sağlayacak ve kullanım sırasındaki işlemleri daha yönetilebilir hale getirecek güncellemeler sunmaya hazırlanıyor. Küresel kullanıcı tabanına sahip olan Instagram'da geliştiricilerin yeni bir grup hikayeleri sistemi üzerinde çalıştıkları kısa süre önce duyuruldu. Bu sistem, kullanıcıların yeni grup hikayelerine daha fazla kişiyi dahil etmelerine ve böylece erişimlerini genişletmelerine olanak tanıyacak.

insta3

Grup Hikayeleri Özelliğine Daha Fazla Kullanıcı Dahil Edilecek
Yeni grup hikayeleri sistemi kontrolü kullanıcılara bırakacak ve yalnızca yetkili kişilerin paylaşım sürecine katılmasına izin verilecek. Henüz kullanıcılara sunulmayan yeni özellikleri ortaya çıkarmak için Instagram kodunu araştıran Alessandro Paluzzi, yeni altyapının seçilen kişilerin hikayeye yeni içerik eklemesine olanak sağlayacağını belirtti. Yalnızca bir grubun üyeleri tarafından görülebilen önceki grup hikayelerinin aksine, yeni sistemdeki gönderilerin herkes tarafından görülebilmesi muhtemel.

insta4

Tarihi Henüz Belli Değil

Yeni özelliğin kullanıma sunulacağı kesin tarih bilinmemekle birlikte, Alessandro Paluzzi'nin duyurularının yürürlüğe girmesi genellikle bir ay ila bir yıl arasında bir zaman alıyor. Bu nedenle, yeni Instagram özelliğinin kullanıcılara ne zaman sunulacağı belli değil. Bununla birlikte, yeni özellik Instagram'ın zaten etkileyici olan işlevsellik yelpazesine değer katmayı vaat ediyor.

Haber Merkezi