Bir ilişkide kendinizi güvende, emniyette ve anlaşılmış hissettiğinizde bu partneriniz tarafından çok değer gördüğünüz anlamına gelir. Eşiniz, duygularınızı tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmadan anladığında, bir ilişkide kendinizi duygusal olarak güvende hissedersiniz. Duygularınızı ve görüşlerinizi ifade edecek kadar rahat hissedersiniz. Bir ilişkide duygusal olarak güvende olma hissi nadirdir ve sadece birkaç kişi bu güzel ve pozitif enerjiyi deneyimler. 

boğa

BOĞA BURCU

Boğa, ilişkiler de dahil olmak üzere hayatın her alanında istikrar ve güvenliğe değer veren bir burçtur.

Genellikle, önemli diğerlerinin duygusal iyiliğine öncelik veren çok sadık ve kendini adamış ortaklardır. Partnerlerine güvenebilecekleri bir ilişkide kendilerini güvende hissederler.

yengeç

YENGEÇ BURCU 
Yengeçler duygularıyla çok temas halindedir ve başkalarına karşı çok empatik olma eğilimindedir.

Duygusal yakınlığa değer verirler ve yargılanma korkusu olmadan kendilerini özgürce ifade edebildikleri bir ilişkide kendilerini duygusal olarak güvende hissederler. Duygularını destekleyen ve anlayan bir partneri takdir ederler.

terazi

TERAZİ BURCU 
Terazi burçları duygusal istikrara değer verirler ve onlara huzur ve sükunet duygusu getiren ilişkilere çekilirler.

Becerikli iletişimcilerdir ve duygularını ve endişelerini herhangi bir korku duymadan açıkça ifade edebildikleri bir ilişkide kendilerini güvende hissederler.

oğlak

OĞLAK BURCU 
Oğlak burçları pratiklikleri ve güvenilirlikleri ile tanınırlar. Duygusal istikrara değer verirler ve eşlerinin her durumda yanlarında olacağına güvenebilecekleri bir ilişkide kendilerini güvende hissederler.

Güvenilir, destekleyici ve ilişki için güçlü bir temel oluşturmaya kendini adamış bir partneri takdir ederler.

balık

BALIK BURCU 

Balık, duygularıyla ve başkalarınınkilerle uyumlu bir işarettir. Genellikle çok empatik ve sezgiseldirler ve sonuç olarak, partnerleriyle derin bir duygusal düzeyde bağlantı kurabilecekleri bir ilişkide kendilerini güvende hissetmeleri muhtemeldir. Nazik ve anlayışlı partnerler olurlar.

Haber Merkezi