İbrahim Tatlıses'in bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik olmasının ardından, olayın perde arkasında farklı gelişmeler yaşandı. OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre, İbrahim Tatlıses ilk torunu Mert Tatlıses ile davalık olduğu o evi, aslında torunu Mert'e düğün hediyesi olarak tüm konukların önünde verdiği ve konuklar arasında Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in de bulunduğu öğrenildi. Grand Cevahir Otel'de gerçekleşen o düğüne sanat dünyasından da çok sayıda ünlü isimin katıldığı ve İbrahim Tatlıses'in konukların önünde konu olan o evi düğün hediyesi olarak verdiği ortaya çıktı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada konu olan o evin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiği belirtilmiş. İbrahim Tatlıses, uzun süre nüfusuna almak istemediği ve sonradan baskılar ile nüfusa kaydettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde oturmasını istemişti. Davanın ilk duruşmasında mahkeme, ecrimisil (haksız işgal) bedelinin hesaplanması için dairede keşif yapılmasına karar vermiş ve dava ileri bir tarihe ertelenmişti.

Dilan Çıtak Tatlıses o dönem sık sık görüştüğü ağabeyi Ahmet Tatlıses'in oğlunun düğün törenine baş davetli olarak katılmıştı.

Haber Merkezi