Hülya Yenidoğmuş, soruşturma geçiren sosyal medya fenomenlerinin soruşturma geçirmeden önceki ve sonraki hallerini ironili bir şekilde anlattığı video, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.  Yayınladığı Mizah içerikli videolar izlenme rekorları kırıyor. İşte o görüntüler. 

hülya yenidoğmuş

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan ve 15 şirketine arama yapılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Mal varlıklarıyla gündeme gelen çiftin uyuşturucu kaçakçığı yaptığına da dair iddilar konuşuluyor.

dilan-polat-ve-esi-engin-polat-in-mal-16455729_6752_m

Mercek altındaki çiftin bugün gözaltına alındığı iddia edildi. Peki, Dilan Polat ve Engin Polat gözaltında mı? İşte Polat ailesi hakkındaki son gelişmeler...

dilan-polat-ve-esi-engin-polat-in-mal-16455729_6725_m

Dilan Polat ve Engin Polat'ın gözaltına alındığı haberlerinin ardından avukatları bir açıklama yaptı.  Avukat müvekkilerinin gözaltında olmadıkları söyledi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

dilan-polat-ve-esi-engin-polat-in-mal-16455729_4509_m

"Ataşehir'deki polikliniğinden polisin arama çalışmaları sırasında avukatı Vahit Kaya basın mensuplarına açıklama yaptı. 130 şubenin bulunduğu belirten Kaya "Şu anda şimdi basın yasağı var, gizlilik kararları var. Gözaltı kararı yok, herhangi bir şey yok. Sadece mali şube geldi, bazı evrakları almaya çalışıyor. Onlara yardımcı oluyoruz biz avukatlar olarak. Herhangi bir şey yok. Kendisi burada değil tabii ki yani, burası iş yeri. Personel telefonuna el koymaya çalışıyorlar, yüzlerce çalışanın telefonuna el konulmaz. Yani dünyanın her yerinde avukatlık yapmış, o ülkelerde avukatının böyle bir uygulama görmedim. Yüzlerce çalışanın personelin telefonu el konulmaz. İçeride gerginlik... Ben yani böyle bir sistemi görmedim. Yüzlerce insan evine gidecek, telefonları yok. Annesi, babasıyla konuşamıyor şu anda"

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz barıştı mı? Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz barıştı mı?

Dilan Polattt

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş