Hız tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen Hızlı ve Öfkeli’nin vizyona gireceği tarih belli oldu. Vin Diesel, Jason Momoa, Alan Ritchson, Michelle Rodriguez gibi isimlerin rol aldığı Hızlı ve Öfkeli Fast X filminin çekimleri Londra, Roma, Torino, Lizbon ve Los Angeles gibi şehirlerde tamamlandı. Devam eden en uzun film serilerinden olan Hızlı ve Öfkeli’nin vizyona gireceği tarih Türkiye’de sinemaseverler tarafından yakından takip ediliyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman çıkacak? İşte, Hızlı ve Öfkeli oyuncu kadrosu...

HIZLI VE ÖFKELİ 10 NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?
Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson, Rita Moreno, Gal Gadot gibi isimlerin rol aldığı Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona giriyor.

HIZLI VE ÖFKELİ OYUNCULARI
Hızlı ve Öfkeli serisi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Hızlı ve Öfkeli 10'da, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Charlize Theron ve Helen Mirren gibi isimler yer alacak.

HIZLI VE ÖFKELİ FRAGMAN İZLE

Haber Merkezi