Van Horne Construction Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert,  basın mensuplarıyla iftarda buluştu. Bingöl’den İngiltere’ye oradan da Kanada’ya uzanan hayat hikayesini anlatan Mert, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.  Genç, dinamik ve çalışkan ekibiyle kısa sürede Van Horne Construction’u Kanada’nın en başarılı 50 şirketi arasına taşıdıklarını hatırlatan Mert, “Hedefimiz en başarılı ilk 10 şirket arasına girmek. Ekibimizle bunu da başaracağımıza adım gibi eminim” dedi.

Van Horne Construction Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert,  gazetecilerle iftarda bir araya geldi. Grand Ankara Hotel’de gerçekleşen iftar yemeğinin ardından Mert, kendisi ve Van Horne Construction ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bingöl’den İngiltere’ye oradan da Kanada’ya uzanan hayat hikâyesini anlatan Mert, Van Horne Construction şirketi olarak elde ettikleri başarıları paylaştı.

BİNGÖL’DEN KANADA’YA UZANAN HİKAYESİNİ ANLATTI

 İngiltere’de 2 yıl kadar restoran işlettiğini ancak asıl yapmak istediğinin bu olmadığına karar verdiğini söyleyen Mert, bir arkadaşın tavsiyesi üzerine İngiltere’den Kanada’ya geçtiğini söyledi. Kanada’da çektiği sıkıntıları anlatan Mert,  köklü Van Horne Construction’da işe girme serüvenini ve daha sonra şirketin tamamının sahibi olma hikayesini anlattı. 

MERT: HEDEFİMİZ EN BAŞARILI 10 ŞİRKET ARASINA GİRMEK

Van Horne Construction’u aldıktan sonra yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade eden Mert, “Şirket 1973’te kurulan köklü bir şirket. Ancak yıllardır orada çalışan hantallaşmış bir ekip var. İlk iş olarak ekibi gençleştirmeyle başladık. Hem gençlerden hem de yüzde 50 kadın kotası koyarak kolları sıvadık. Bu girişimlerimiz kısa sürede meyvelerini verdi. Daha dinamik ve çalışkan bir ekip oluşturduk. Bu ekiple kısa sürede Van Horne Construction’u Kanada’nın en başarılı 50 şirketi arasına taşıdık. Kanada’nın askeri havalimanı, okulları ve hastanelerini biz inşa ediyoruz. Hedefimiz en başarılı ilk 10 şirket arasına girmek. Ekibimizle bunu da başaracağımıza adım gibi eminim” dedi.

Gülay ATAR

Editör: TE Bilisim