Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay oldu. Performansı ile büyük beğeni toplayan Ergüçlü'nün pavyon dansı için özel ders aldığı ve sahnenin gerçek bir pavyonda çekildiği ortaya çıktı.

Mahmut Tuncer'in estetikli hali görenleri şaşırttı Mahmut Tuncer'in estetikli hali görenleri şaşırttı

TANITIMA DANS SAHNESİ DAMGA VURDU

Pavyon Dansiyla Olay Olan Hazar Erguclu Ezo 16683644 3611 M

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin başrolü paylaşacağı İnci Taneleri dizisi şimdiden adından söz ettiriyor. Dizinin tanıtımında gerçek bir pavyonda çekilen sahnede Hazar Ergüçlü'nün mini elbisesiyle oyun havası oynadığı anlar yer aldı. Dansıyla sosyal medyaya damga vuran Ergüçlü'nün dansı ve sahneyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

ÖZEL DERS ALMIŞ

Pavyon Dansiyla Olay Olan Hazar Erguclu Ezo 16683644 8175 M

Yılmaz Erdoğan'ın bu sahne için Ezo isimli konsomatrisi Ankara'ya gidip yerinde izlediği ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber rolü için Ezo'yla çalıştığı, ders aldığı öne sürüldü. Söz konusu videodaki şarkı ve müzisyenin de dizinin fragmanındakiyle aynı olması dikkat çekti.

1360046

Kaynak: Haber Merkezi