Ankara Üniversitesi Hayvan Dostları Öğrenci Topluluğu, Çankaya Belediyesinin Mühye’de yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Çoğunluğunu Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu topluluk üyeleri yavru bölümünde kalan can dostları sevip ilgi gösterdi. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Dr. Bülent Baş önderliğinde Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini dolaşan öğrenciler keyifli zaman geçirdi.

Çankaya Açık Hava Sinema Günleri Çankaya Açık Hava Sinema Günleri

2024 05 22 Veteriner Ankara Üniversitesi Hayvan Topluluğu Ziyaret (2)

Çankaya Belediyesinin Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yer alan Yavru Bölümü ile Ameliyathane Binası ve Muayene Binasında da incelemelerde bulunan öğrenciler, belediyenin uzman veteriner hekimlerinden barınakta gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

2024 05 22 Veteriner Ankara Üniversitesi Hayvan Topluluğu Ziyaret (10)

Eğitim hayatları için verimli ve öğretici bir ziyaret içerisinde yer alan öğrenciler, Çankaya Belediyesinin veteriner hekiminin yavru bir köpeğe müdahalesine katılarak tecrübe kazandı.

2024 05 22 Veteriner Ankara Üniversitesi Hayvan Topluluğu Ziyaret (31)2024 05 22 Veteriner Ankara Üniversitesi Hayvan Topluluğu Ziyaret (21)

Kaynak: Haber Merkezi