Hanımağa lakaplı eski polis Güniz Akkuş, silahlı saldırıya uğradı. Bu gelişme sonrası Güniz Akkuş hakkında araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Güniz Akkuş kimdir? Güniz Akkuş kaç yaşında, nereli? Güniz Akkuş öldü mü? Güniz Akkuş'un eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Güniz Akkuş kimdir? Güniz Akkuş kaç yaşında, nereli? Güniz Akkuş öldü mü? Güniz Akkuş'un eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Güniz Akkuş Eşi Kimdir

Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir? Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir?

HANIMAĞA GÜNİZ AKKUŞ KİMDİR?

Güniz Akkuş 1976 yılında doğmuştur. 15 yaşına kadar ailesiyle Almanya'da yaşanan Güniz Akkuş, tatil için gittiği Antalya'da gördüğü motorlu polis ekipleri 'Yunuslara' özenerek polis olmaya karar verdi. Tatil sonrası Almanya'daki ailesinin yayına dönerek polis olabilmek için ailesini ikna ettikten sonra Türkiye'ye geldi ve İzmir'deki Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olarak polis memuru oldu. 2000 yılında yunus timinde göreve başlayan Güniz Akkuş, kısa süre sonra Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görev aldı.

Güniz Akkuş

GÜNİZ AKKUŞ ÖLDÜ MÜ?

Suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla yargılanan eski polis Güniz Akkuş, Fethiye'de kaldığı otelin önünde silahlı saldırıya uğradı. Şüpheli kaçtı, Akkuş bacağından yaralandı.

Güniz Akkuş Öldü Mü

GÜNİZ AKKUŞ EVLİ Mİ?

Güniz Akkuş'un özel hayatı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi