Hanefi Avcı, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Hanefi Avcı kimdir? Hanefi Avcı kaç yaşında, nereli? Hanefi Avcı boşandı mı? Hanefi Avcı ne iş yapıyor? " soruları aratılıyor. Peki, Hanefi Avcı kimdir? Hanefi Avcı kaç yaşında, nereli? Hanefi Avcı boşandı mı? Hanefi Avcı ne iş yapıyor?  İşte tüm merak edilenler...949971

Hanefi Avcı, Türk bir eski polis müdürü ve yazardır. Doğum tarihi 1956'dır. Kendisi Adana, Türkiye'de doğmuştur. Hanefi Avcı, Türk Emniyet Teşkilatı'nda görev yapmış ve 2008 yılında emekli olmuştur. Emekli olduktan sonra, 2010 yılında "Haliç’te Yaşayan Simonlar: Dün Devlet Bugün Cemaat" adlı kitabıyla tanınmıştır.

Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir?

Hanefi Avcı, bu kitabında Türkiye'deki güç mücadelelerini ve cemaat yapılarını eleştiren iddialarda bulunmuş ve kitabında, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hakkında bilgi ve görüşlerini paylaşmıştır. Kitap, özellikle 2010'ların başlarında büyük bir ilgi ve tartışma yaratmış ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştır. Bu nedenle Hanefi Avcı, Türkiye'de gündemde olan bir isim olmuştur.

Hanefi Avcı'nın evli olduğu ve kaç çocuğu olduğu hakkında kamuoyunda bilinen herhangi bir resmi bilgiye ulaşmak mümkün değildir.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş