Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Yay burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Yay burcu yorumu...

burç-1

2024 YAY BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında Yay burçları şunların beklediğini söyledi:

Yaylar ve yükselen Yay burçları bu sene çok çalışacaksınız. 26 Mayıs’a kadar çalışma koşullarınız çok aktif. İşsiz kalmayacaksınız çünkü Jüpiter sizin tarafınızda. O yüzden de çalışma düzeninizi oturtabilir, aynı zamanda beraber çalıştığınız insanlardan yana fayda görebilirsiniz.

REKLAM

Tabii sağlıkla ilgili konularda da çok sıkıntı yaşadınız. Şimdi artık daha oturaklı koşullar var ve artık sağlıkta güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

Öte yandan biraz kilo almaya meyilli olabilirsiniz. 26 Mayıs’a kadar yemeye, içmeye ağırlık verebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısı, 26 Mayıs’tan sonra evliliğe ya da uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 2024 yılında çok meraklı olacaksınız, gezmek isteyeceksiniz. İlişkinizde de iyi bir iletişime ihtiyaç duyacaksınız.

Ailevi konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bir ebeveynin sağlıkla ya da işle ilgili problemi aileye damgasını vurabilir.

İlişkilerle ilgili konularda ağustos ve aralık aylarında zorlanabilirsiniz. Taşınma, kentsel dönüşüm, evle ilgili mecburi bir girişim gündemde olabilir. Ama buradan da bir şeyler öğreneceksiniz ve rahat bir şekilde süreci atlatacaksınız.

Aşka ve hobilere hayatınızda daha fazla yer vermelisiniz. Bu sene eğlenmeyeceğiniz işler yapmayın. Tutulma zamanları riskli işlere girmekten hoşlanabilirsiniz. Çocuk sahibi de olabilirsiniz.

29 Nisan Başak burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Başak burcu günlük burç yorumu

Kaynak: Haber Merkezi