Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Terazi burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Terazi burcu yorumu...

burç-1

2024 TERAZİ BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında Terazi burçları şunların beklediğini söyledi:

2024 yılındaki tutulmalar Terazi ve Koç aksında meydana geliyor. O nedenle Terazi burçları bazı davranış kalıplarınızı değiştirmelisiniz. Örneğin hayır diyememek gibi… Sınır çizmeyi öğrenmelisiniz.

Bu sene kendinizle olan ilişkinizi doğru kurmayı öğrenmeniz ve bunun yanında ‘bilinçli olarak’ yalnız kalmamanız gerekiyor.

“Şu an bir insanla uğraşamam, benden uzak dursun” deyip her şeyi kendi başına yapmaya çalışan Teraziler bu sene sağlıkla ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirler. Tamamen kendine, güzelliğine takılı kalan Teraziler de yine sıkıntı yaşayabilir.

29 Nisan Yengeç burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Yengeç burcu günlük burç yorumu

Bu sene başkalarıyla büyüyeceksiniz ki Terazi burcu bunu çok sever. Gönül ilişkisi olmasına gerek yok, başkalarıyla ilişki kurmayı, insanlardan geri dönüş almayı ister. Yalnız kalmayı tercih etmez. İşte bu sene tam da böyle bir sene.

O yüzden bolca gezin, insanlarla beraber olun. Hayatınızda bir insan varsa, o insanın fikirlerine daha fazla önem verin. Ama hayatınızda biri yoksa muhakkak cesur olun ve dünyanıza birini alın.

Öte yandan bu süreçte geçmişten insanlar gündeminizde olabilir, tamamlanması gereken eski ilişkilerle uğraşabilirsiniz. Bu anlamda nisan ayı biraz dikkat çekici. Eskiler tamamlanacak ki yenileri gelsin.

Tam da Merkür gerilemesi bu tutulmayla beraber geldiği için eski ilişkilerin tamamlanma sürecini temsil ediyor olabilir. Çünkü belki bir şeyler havada kalmıştı. Bu süreçte ani karar verilmemesi gerekiyor.

Ancak Merkür geldikten sonra aynı şekilde hissediyorsanız o zaman kararınızı verebilirsiniz. Bu yıl ilişkiler sizin için önemli olacak. Evliliğe adım atabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular 18 Eylül’deki Ay Tutulması’yla beraber Terazilerin gündemine yerleşecek.

Bu sene ağırlıklı olarak sağlık ve işle ilgili konulara odaklanacaksınız. Yine beraber çalıştığınız insanlardan yana sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Ağustos ve aralık aylarında çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bir sıkıntı, hayatınızı kilitleyebilir.

26 Mayıs’tan sonra bolca gezeceksiniz. Sağlığa gereken özeni 18 Eylül’deki Ay Tutulması’yla birlikte gösterebilirsiniz. Öte yandan evlilikle ilgili adımlar da hızlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi