Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Koç burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Koç burcu yorumu...

5 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu

burç-1

2024 KOÇ BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında Koç burçları şunların beklediğini söyledi:

2024 yılı Koç burçları için bir tamamlanma dönemi. Satürn kapanan ve kadersel alanlarınızda hareket ediyor. Önümüzdeki dönem hayatınızda birçok şey değişebilir. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar olabilir. Zaman zaman endişe ve korku duyabilirsiniz. Aynı zamanda kendi içinize kapanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Bu süreç için bir ‘temizlik yapma’ süreci diyebiliriz.

2025’te Satürn, Koç burcuna geçer geçmez “Ben şimdiye kadar her şeyi yıktım, yerim hazır, şimdi artık inşa edeceğim” diyeceksiniz ancak şu an inşa etmek için uygun değil. Şu an bir hazırlık aşaması. O yüzden de hayatınızda elemeler devreye giriyor.

Koçlar bu yıl maddi konulardan yana şanslı olacaksınız. Güzel para kazançlarına sahip olabilirsiniz. Eğer gelirlerinizi arttırmak, yatırım yapmak istiyorsanız doğru bir yoldasınız. Nisan ve mayıs ayını bu anlamda iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Yılın ikinci yarısı daha girişimci ruhuyla hareket edeceksiniz ve bu ruhu yakınlarınızla birlikte ortaya çıkaracaksınız. Akrabalar, kuzenler, yakın çevrelerle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla çok güzel işler başarabilirsiniz. Sosyal medya, eğitim ve seyahatler ön planda. Bu yıl bolca gezebilir, görebilirsiniz.

Bu yıl ilişkilerden ziyade daha fazla kendilerine yatırım yapmanız gereken bir dönem. Önce ilişkilerdeki sıkıntı ve problemleri temizlemeniz gerekiyor, ki bunu 25 Mart ve 2 Ekim’deki tutulmalarla yapacaksınız Sonra 8 Nisan civarı tutulmayla beraber hayatınızla ilgili önemli kararlar devreye girecek.

8 Nisan civarında doğan Koçlar hızlı gelişmeler altında. Doğum günümüz eğer tutulmaya denk geliyorsa o yılı unutamayız, önemli olaylar olur hayatımızda.

“Unutamayacağım bir şey mi gelecek başıma?” diyerek tedirgin olmayın. Sadece düzeltilmesi gereken bir mesele olabilir. Daha önceden karar verdiğiniz ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz bazı şeyler, sizi durduran konular olabilir. Artık bir şeyler yaşanmıştır da masaya yumruğunu vurmanız gerekiyordur. Ve “Hayır artık ben bunu istemiyorum” demeniz gerekiyordur. Ama önemli olaylar olacak. 8 Nisan’ı bekleyin. Burada hızlı kararlar alacaksınız.

Kaynak: Haber Merkezi