Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında İkizler burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 İkizler burcu yorumu...

burç-1

2024 İKİZLER BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında İkizler burçları şunların beklediğini söyledi:

İkizler ve yükselen İkizler burçları bu yılın ikinci en şanslı burcu. 26 Mayıs'tan sonra Jüpiter İkizler burcuna geçiyor. Hal böyle olunca da herkes iletişime meraklı olacak.

Bu yıl yurt dışı bağlantılı işleriniz hareket kazanabilir. Nisan ayında geri planda durduğunuz ve çalıştığınız ortamlardan yana şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Mayıs ayıyla beraber hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Çok şanslı bir süreçte olacaksınız.

REKLAM

Diğer yandan ağustos ve aralık aylarında dikkatli olmalısınız. Çünkü işle ilgili ortamlarda, kendinize aşırı güvenden kaynaklı olarak yanlış adımlar atabilirsiniz.

“Nasıl olsa çok şanslıyım, ne yapalım canım, olmazsa da olmaz” tavrından mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Yine ailevi konularda da risk almamalısınız. Aile hayatlarıyla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar konusunda sizlerden ağustos ve aralık ayını dikkatli değerlendirmenizi isteyeceğim.

İş ve kariyerle ilgili konularda son 7 yıl sizin için verimli geçtiyse, çok daha kalıcı ve istediğiniz sonucu yaratacağınız bir süreçtesiniz. Ama son 7 yıl boyunca çok ciddi anlamda zorlandıysanız artık hayat size “Yolunda gitmeyen şeyleri bırak” mesajı veriyor. “Yani bu iş bana yaramıyor” ya da “Burası benim alanım değil” diyebilirsiniz.

Aşk eviniz çok keyifli ama diğer taraftan çevre oluşturmaya özen göstermelisiniz. Çünkü kariyerde hızlı sıçramalar yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi