Usta gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayın konuğu olan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Hakan Sabancı ve Hande Erçel aşkı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Hande Erçel, önceki haftalarda katıldığı bir düğünde sevgilisinin ailesiyle tanışmıştı. İkilinin ciddileşen ilişkisi sosyal medyada çok konuşulurken, usta gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayın konuğu olan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay ise konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ayrıca Fransa'daki Cannes Film Festivali'ne birlikte giden Hakan Sabancı ile Hande Erçel, ülkeye döndüklerinde havalimanında görüntülenmişti. Sabancı, sürekli kameralarla karşılanmaktan rahatsız olmuş ve muhabire tepki göstermişti. Muhabire sitem eden Sabancı, "Güzeldi, keyifliydi. Seçim için döndük. Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Her seferinde havalimanında aynı görüntü biraz komik olmaya başlıyor. Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" şeklinde konuşmuştu.

hande

Olayların perde arkasını anlatan Onur Akay, “Bu ilişki kesinlikle evliliğe gidecek” dedi. Akay, “Yalnız Sabancı ailesi istemiyor Hande Erçeli’i ama rest çekmiş Hakan Sabancı. İstanbul gecelerini, eğlence alemlerini bilenler Hakan Sabancı’ya da gecelerde çok rastlar. Bazı mekanlar var bilindik, bende oraya gittiğimde hep görürüm. Fakat artık çok sık çıkmıyor. Hiçbir gecelerde yok. Bayağı bayağı Hande Erçel’le aşk yaşıyor. Fakat araları bozuldu son günlerde. Bir kavga yaşadılar. Hande Erçel de ona çok kırıldı. Uçak’la iniyorlar. O saati kim bilebilir, hangi saatte gelecekler. Sürekli magazin basınını, kameraları görünce rahatsız olmuş Hakan Sabancı. Bunu araştırıyor ve Hande Erçel’in basın danışmanı tarafından Hande Erçel tarafından yaptırıldığını öğrenince bayağı kızıyor. Reklam olsun diye basına bildiriyormuş. Araları bozuluyor. Çok ünlü bir markadan saat aldı Hande Erçel’e. Evlenmeyi düşünüyorlar.” ifadelerini kullandı.

hande hakan çifti

DEMET ÖZDEMİR DE AYNISINI YAPTI!

Geçtiğimiz günlerde eski kocası Oğuzhan Koç’un evine giden Demet Özdemir ise kamuoyunda merak uyandırmıştı.

Onur Akay, o konu ile ilgili detayları ise şöyle anlattı:

“Aynısını Demet Özdemir de yaptı. Mesela en son eve gitmişti ya, ben onun detayını da öğrendim. En son ayrıldıktan sonra evine gitti Oğuzhan Koç’un. Fakat o evden ne bir şey aldı, ne bir şey vardı. Tamamen bir magazin reklamı için düzenlendi. Eve gittikten sonra basınını çağırdılar sanki bir şey aldı gibi çıktı. Beraberce anlaşarak yaptılar. O elindeki defterler öyle göstermelikti.”

Haber Merkezi