Oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı Paris tatili dönüşü görüntülenmiş, ikilinin aşkı resmen belgelenmişti. Aşklarını bir süre gözlerden uzak yaşayan çift kamera karşısına geçip ilişkilerinin ciddi olduğunu ilan etmişti. Paris tatilinin dönüşte havalimanında görüntülenen ve aşklarını ilan eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı çifti bu sefer de kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya'ya gitti. İlişkilerinin ciddi olduğunu söyleyen Sabancı, kuzey ışıklarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

hande4

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ikinci tatillerinde

Geçtiğimiz günlerde haftasonunu Şile'deki bir otelde geçiren sürpriz çift, son olarak Paris'e uçmuştu. Önceki gün birlikte tatile giderken görüntülenen çiftin ilişkileri belgelenmişti. Ünlü çift, tatil dönüşü havalimanında kamera karşısına geçip, ilişkilerini ilan etmişti. 

hande2

Hande Erçel'in elini tutmaktan ısrarla kaçınan çapkın sosyetik, "Sizi ilk kez bir sevgilinizle beraber görüyoruz. Bu aşk ciddi galiba?" sorusuna "Aynen" yanıtı vermişti. Ünlü oyuncu Hande Erçel ise "Her şey çok güzel gidiyor. Bir tatilden geldik" demişti. Paris tatilinin dönüşte havalimanında görüntülenen ve aşklarını ilan eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı çifti bu sefer de kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya'ya gitti. 

hh

İlişkilerinin ciddi olduğunu söyleyen Sabancı, kuzey ışıklarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Öte yandan çapkınlıklarıyla adından söz ettiren ve ünlü güzelleri peşinden koşturan çapkın Sabancı, bu kez kaçan diyen kovalayan olmuş. Sosyetik playboy aylarca güzle oyuncunun peşinden koşmuş. Onun gittiği mekanlara giderek hep Erçel'e kendini göstermiş. 

hande erçel hakan sabancı aşkı

Girdikleri ortamlarda yeni yeni konuşmaya başlasalar da Erçel, Sabancı'dan çok emin değilmiş. "Ben öyle gizli saklı ilişkiler yaşamam" diyen ünlü oyuncu masaya şartlarını koyarak Hakan Sabancı'ya kabul ettirmiş. Son dönemin en popüler isimlerinden Hande Erçel, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Erçel, sosyetik çapkın Hakan Sabancı ile aşka yelken açmıştı.

Haber Merkezi