Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı dolu dizgin devam ediyor! Yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Hande Erçel şimdilerde aşk hayatındaki gelişmelerle gündemden düşmüyor. Hande Erçel, son olarak Hakan Sabancı ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel, Cannes Film Festivali'nde yıldızını parlattı. Güzel oyuncunun yurt dışında gördüğü ilgi sonrasında NFT dünyasındaki popülerliği de arttı. Daha önce 100 dolara satılan fotoğraflarının değeri 2 bin dolara kadar çıktı.

hande-7

Bu yıl 76.'sı düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan Hande Erçel, şıklığı ve güzelliğiyle dünyaca ünlü yıldızları bile sollamıştı. Takvim'in haberine göre; Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan güzel oyuncuya, gözde festival bereketli geldi.

hadne

Ünlü oyuncu Hande Erçel bir süredir, Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Hande Erçel Sabancı ailesine de girmiş ve Arzu Sabancı ile tanışmıştı.

hande3-4

Aşkları dolu dizgin giden çiftten Hande Erçel bir süredir Cannes Film Festivali'ndeydi. Kıyafetleriyle de dikkat çeken güzel oyuncu ezber bozdu ve amfAR gecesine sevgilisi Hakan Sabancı ile katıldı.

hande-6

Erçel, yabancı basına poz verirken, iş insanı sevgilisi Hakan Sabancı ise kenarda bekledi.

Haber Merkezi