Ankara’da Junıor Teknoloji festivali Ankara’da Junıor Teknoloji festivali

Eczacıbaşı Dynavit oyuncusu Milli voleybolcu Hande Baladın sosyal medya üzerinden kendisini tehdit eden Mustafa Neşeli’den şikayetçi olmuştu. Baladın2ın şikayati sonrası tutklanan şahısla ilgili şok eden bir karar alındı.

Ekran Resmi 2023-09-07 14.06.07Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.

Ekran Resmi 2023-09-07 14.07.26Milli voleybolcu Hande Baladın'a, oynadığı takıma ve sponsor firmaya yönelik Instagram kullanıcısı Mustafa Neşeli sosyal medya üzerinden tehdit mesajı içeren paylaşımlar yapmıştı. Hande Baladın'a yönelik "Kızım dedim, orman yoluna yatarım, spor kulübüne giderken arabanı tararım dedim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmadı. Ben bunu alenen devamlı tehdit, taciz aklınıza gelebilecek ne varsa uyguladım. Fakat saf aşık gibi göründüm kendisine. Sanki bana her şeyi yaptırabilecek bir insanmış gibi. Bu da bundan nemalandı.", "Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor.Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar