Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Hamdi Akın merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın kaç yaşında, nereli? Hamdi Akın ne iş yapıyor? Hamdi Akın'ın serveti ne kadar? Hamdi Akın'ın siyasi görüşü ne? Hamdi Akın'ın eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın kaç yaşında, nereli? Hamdi Akın ne iş yapıyor? Hamdi Akın'ın serveti ne kadar? Hamdi Akın'ın siyasi görüşü ne? Hamdi Akın'ın eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Hamdi Akın Kimdir

HAMDİ AKIN KİMDİR?

Hamdi Akın, 17 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseyi Ankara Yenimahalle’de Mustafa Kemal Lisesi’nde okudu. Gazi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1976 yılında inşaat, turizm, ticaret ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Akfen Holding'i kurmuştur. Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanısıra Akfen Holding olarak hissedarı ve kurucusu olduğu TAV Havalimanları Holding'in de 2005 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenmiştir. Hamdi Akın’ın iki kız ve bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Hamdi Akın

HAMDİ AKIN'IN SERVETİ NE KADAR?

Hamdi Akın, Forbes Dergisi'nin 2024 yılında açıkladığı ''Forbes'in Türkiye Milyarderler Listesi'' listesinde 1,4 Milyar Dolarlık serveti ile 20. sırada yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi