Maç sonrası stadyumda yaşanan şiddet olayının ardından hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu endişe yaratmıştı. Bugün Halil Umut Meler hastaneden taburcu oldu ve sağlık durumu iyi.

Halil Umut Meler’in saldırıdan sonraki ilk görüntüleri Halil Umut Meler’in saldırıdan sonraki ilk görüntüleri

Halil Umut Saldırı

Başhekim Mehmet Yörübulut: "Hocamızı gayet iyi halde taburcu ettik"

Halil Umut Meler'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Başhekim Mehmet Yörübulut, "Hocamızı gayet iyi halde taburcu ettik. Gözündeki ufak bir şişlik dışında herhangi bir problem kalmadı, meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı? Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı?

Halil Umut Meler

Maçın ardından stadyuma inen Faruk Koca ve yanındaki kişilerin, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısıyla büyük bir çirkinliğe dönüşmüştü. Sol gözü moraran hakem Meler'in yaşadığı şiddet, kameralar tarafından kaydedilerek gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler'i sahada dövdü Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler'i sahada dövdü

Halil Umut

Adalet Bakanı Tunç, olayın hemen ardından yaptığı açıklamada, saldırıya karışanlar hakkında adli soruşturma başlatıldığını duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise olağanüstü bir toplantı kararı alarak, yaşanan skandalın ardından alınacak önlemleri değerlendirmeye başladı.

Ancak bugün gelen güncel bilgiler, Halil Umut Meler'in hastaneden taburcu olduğunu gösteriyor. Meler'in sağlık durumuyla ilgili detaylar hala net değil, ancak taburcu olması, genel olarak iyiye işaret ediyor.

Halil Umut Meler Kaç Yaşında

Süper Lig’de 37. haftanın hakemleri belli oldu! Süper Lig’de 37. haftanın hakemleri belli oldu!

Futbol camiasında ise büyük bir infial yaratmış olan bu olay, Türk futbolunun fair-play prensiplerine aykırı bir şekilde nasıl çirkinleşebileceğini bir kez daha gösterdi. Süper Lig'de görev yapan diğer hakemler, haklarına sahip çıkmak ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla bu hafta maçlara çıkmama kararı aldı.

Halil Umut Meler Evli Mi

Yaşanan bu skandal olayın ardından, futbol camiası alınacak tedbirleri merakla bekliyor. Türk futbolu, fair-play ruhuna zarar veren bu tür olayların önüne geçebilmek adına atılacak adımları görmek için bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi