Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan tartışmaların merkezinde hakem Abdulkadir Bitigen ve yorumcu Serdar Ali Çelikler bulunuyor. Maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlar ve hakem kararları üzerine yapılan yayın sırasında, Çelikler'in hakeme yönelik ağır eleştirileri olay yarattı.

Abdulkadir Bitigen (2)

Çelikler'in, "Galatasaraylı futbolcu sana 3 kere fuck off diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam da değilsin hakem de değilsin. Senin karına sövseler 'buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin, o hâldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız!" şeklindeki ifadeleri, futbol kamuoyunda geniş yankı buldu.

Serdar Kopen

Hakem Abdulkadir Bitigen'in bu ağır eleştirilere hukuki bir tepki gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu. Ancak aldığımız bilgilere göre, Bitigen'in avukatları üzerinden yasal süreç başlatma hazırlığı içerisinde olduğu belirtiliyor. Hakem Bitigen'in, Çelikler'e karşı manevi tazminat talebiyle dava açmayı planladığı ifade ediliyor.

Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün? Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?

Abdulkadir Bitigen (1)-1

Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği bu mücadelede yaşanan bu gelişmeler, futbolseverleri ve spor kamuoyunu derinden sarsarken, hakemlerin ve yorumcuların ilişkileri konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme getiriyor. Davanın nasıl bir süreç izleyeceği ve sonuçlanacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Abdulkadir Bitigen (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ